Home > AQUIRIS > Het waterzuiveringsstation

Het waterzuiveringsstation

AQUIRIS - Het waterzuiveringsstation Brussel-noord.

AQUIRIS, is een filiaal van de internationale groep VEOLIA, en werd opgericht na de aanbesteding van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Reeds twintig jaar lang is AQUIRIS verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de bouw en de uitbating van het waterzuiveringsstation Brussel-Noord. Het waterzuiveringsstation behandelt het afvalwater van 1,4 miljoen inwoners. De exploitatie werd opgestart in maart 2007

Dankzij de knowhow van VEOLIA Water en gedreven door haar maatschappelijk engagement, kan AQUIRIS deze opdracht perfect uitvoeren. AQUIRIS respecteert het milieu en draagt bij tot de bescherming van de lokale volksgezondheid. Het bedrijf zet zich ook in op lokaal niveau om de menselijke, technologische en economische ontwikkeling te bevorderen.

Dankzij haar band met VEOLIA Water, de wereldleider op het gebied van waterbehandeling, kan AQUIRIS prat gaan op een internationale uitstraling. De infrastructuur van het bedrijf is zeer innovatief waardoor het waterzuiveringsstation Brussel-Noord een referentie is in de sector.

Carte de la station
BEKIJK HET VOLLEDIGE ZUIVERINGSPROCEDÉ BEKIJK HET VOLLEDIGE ZUIVERINGSPROCEDÉ BEKIJK HET VOLLEDIGE ZUIVERINGSPROCEDÉ