Home > Nieuws

Nieuws

Filteren huidige

13 november 2013

Eranatoli

NIEUWSBERICHTEN

08.11.13. Deze morgen stonden we al om 6u30 paraat voor het ontbijt. Rond 7u30 is gids Mike samen met Brury en alle expeditiemateriaal vertrokken voor de eerste vlucht naar het basiskamp. Wij hebben nog wel wat tijd want samen met de Australische dokter Simon staan we voor de derde en laatste vlucht gepland. Dit geeft ons nog wat tijd om een (...)

LEES HET VERVOLG

12 november 2013

Eranatoli

NIEUWSBERICHTEN

07.11.13.  Deze morgen waren we al vroeg uit de veren. Om 6u30 moest alle bagage klaar staan.  We hadden een korte breefing want er zijn toch wel wat problemen ivm de helicoptervlucht naar het basiskamp. Het blijkt nogal typisch te zijn voor Papua’s dat ze uerenlang kunnen discussiëren en elke vorm van compromis weigeren. (...)

LEES HET VERVOLG

12 november 2013

TIMIKA 06.11.13

NIEUWSBERICHTEN

Gisteren avond  zijn we rond 23.30u in Kuta vertrokken. Onze vlucht vertrok in Denpasar airport om 01.50u. Na de gebruikelijke incheck en veiligheidscontroles hadden we nog ruim anderhalf uur over voor. Het begin van een lange dag. Na een slapeloze vlucht van een 3-tal uur zijn we in Timika, op Papua geland. We zijn weer maar eens een uurtje (...)

LEES HET VERVOLG

08 november 2013

Kuta-Bali

NIEUWSBERICHTEN

Na meer dan 24u reizen zijn we gisterenavond om 18u30 plaatselijke tijd geland in Denpasar, Bali. Het uurverschil met België is 7u.  Het was hier net donker geworden. We zijn vlot aan onze visa geraakt en met een busje naar Kuta gebracht, waar ons hotel gevestigd is, amper een paar km van de luchthaven.Onze gids Mike viel al onmiddellijk (...)

LEES HET VERVOLG

08 november 2013

Cartenz expeditie 2013

NIEUWSBERICHTEN

Na expedities naar de Noordpool, Groenland, Mt Elbrus in Rusland en de Kilimanjaro in Tanzania hebben we onze volgende uitdaging gevonden in een verre uithoek van de wereld, nl. de Cartsensz Pyramide op Western Papoea, Indonesië. Deze berg is met zijn 4884m de hoogste berg van Oceanië en waarschijnlijk ook de meest excentrieke beklimming (...)

LEES HET VERVOLG
1/10

Bezoek het station

Begeleide bezoeken aan het waterzuiverinsstation worden georganiseerd na reservatie.

RESERVEER EEN BEZOEK