Home > Nieuws > 30/07/12: Aquiris - TPM Elbrus expeditie

Nieuws

09 augustus 2012

30/07/12: Aquiris - TPM Elbrus expeditie

NIEUWSBERICHTEN

30/07/12

 

Na het ontbijt vertrekt de Indische delegatie naar de luchthaven in Mineralnye Vody. Zij hebben hun terugvlucht met een dagje vervroegd. Altijd een beetje vervelend, afscheid nemen... maar, voorzichtig hebben we al plannen gesmeed. Hier moet gewoon een vervolg op komen.

 

Rond de middag komt gids Daniel ons met enkele vrienden ophalen, kwestie van ons nog één en ander te bieden. Na een korte wandeling komen we bij een rotsmasiefje. Er staat dus een klimpartijtje op het menu. Die mannen klimmen 8a, 7c en 7b, dus een maatje te groot voor ons. Neem er dan nog bij dat de rots er na een regenbui behoorlijk nat bij ligt en we bij gebrek aan klimschoentjes op sandalen moeten klimmen... Het volgende zotte idee is slacklining. Een smalle band wordt tussen twee bomen gespannen en daar moeten we dan over lopen... niet echt zo simpel voor onervaren mensen als wij. Hierbij draait alles om evenwicht.

Na een lange wandeling van om en bij de 2 uur gaan we nog even langs bij "макдональд" voor een Big Mac met frietjes. We hebben alvast een leuke dag gehad en toffe gasten leren kennen.

Galerie :

1
2
3
Terug naar de lijst

Bezoek het station

Begeleide bezoeken aan het waterzuiverinsstation worden georganiseerd na reservatie.

RESERVEER EEN BEZOEK