Home > Nieuws > 29/07/2012: Aquiris - TPM Elbrus expeditie

Nieuws

09 augustus 2012

29/07/2012: Aquiris - TPM Elbrus expeditie

NIEUWSBERICHTEN

29/07/2012

Ajeet, Deeya, Rohit en Koen konden na een welverdiende nachtrust genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in hun basis in Terskol.

Utsav, Ishan, Chander, Harish en Lieve zijn na een noodgedwongen extra overnachting in het basiskamp op Emanuels Glade rond 10u30 vertrokken voor een rit van 5u terug naar Pyatigorsk. Ondertussen was het hevig beginnen onweren.

Even werd overlegd om nog een tweede toppoging te proberen langs de zuidflank maar dit was moeilijk te organiseren, de weersvoorspellingen waren niet gunstig en dit zou toch maar een afkooksel zijn van het originele opzet.

Vanuit Terskol is het ongeveer 3u rijden. Het rijgedrag van de van de Russische chauffeur en het slechte weer zorgden voor een onveilige rit met enkele toch wel heel gevaarlijke momenten.

Uiteindelijk waren we in de late namiddag terug samen in het hotel in Pyatigorsk. Het weerzien was even emotioneel, maar al vlug vervielen we in de vaste gewoonte van grappen en plezier maken en dit duurde voort tot in de vroege uurtjes.

 

Galerie :

1
2
Terug naar de lijst

Bezoek het station

Begeleide bezoeken aan het waterzuiverinsstation worden georganiseerd na reservatie.

RESERVEER EEN BEZOEK